Smaakvol interieur voor Brussels vleesrestaurant
Smaakvol interieur voor Brussels vleesrestaurant
Het Brusselse restaurant Colonel profileert zich als specialist in rundsvlees. Getuige hiervan de open keuken en de slagerij in het midden van de eetzaal. Krachtige waarden als een uitgesproken doe-mentaliteit en ambachtelijkheid worden binnenin versmolten met een groot- stedelijke, hedendaagse vormgeving. De opvallende muur refereert naar de BBQ- en grillcultuur. Het gebruik van metalen en het claustra-metselverband verwijzen impliciet naar een grillrooster. Bovendien zorgt het claustra- effect voor unieke lichtschakkeringen.
Voor de aankleding van het pand wordt teruggegrepen naar het ruwe basisproduct, namelijk rood rundsvlees. De keuze voor een terracotta tegelvloer en de opvallende bakstenen wand in Egala Koraalrood is dan ook een evidentie. Het versterkt de zintuiglijke ervaring van de klanten.
Fotograaf
Dirk De Leeuw architects i.s.m. Diego Carrion en Cécile Grosjean
Brussel
Fred Sablon
Terca Egala Koraalrood (product uit gamma)
Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.